Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679
Eurosistem Engineering Shpk - Shërbimet e ofruara
Warning: preg_replace(): Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19

Warning: Use of undefined constant TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT - assumed 'TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/trx_addons/components/cpt/layouts/layouts.php on line 443

Warning: Use of undefined constant TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT - assumed 'TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/trx_addons/components/cpt/layouts/layouts.php on line 444
Call 24/7 for emergency service+(355) 69 72 72 777

Shërbimet

Projektim

Ne ofrojmë shërbim të plotë, nga projekt ideja deri në projekt zbatim, të detajuar në lidhje me kursimin e energjisë elektrike ose ndryshe, modifikime në sistemet ekzistuese. Ky shërbim gjithashtu përfshin krijimin e vizatimeve skematime inxhinierike skematike ose 'sipas faktit' të reja, apo përmirësimin e atyre ekzistueseve.

Zbatim

Udhëhiqemi nga kërkesat e klientëve dhe asistojmë në kuptimin më të gjerë të nevojave të ndërtesave moderne duke synuar që sistemet të jenë fleksible dhe jetëgjata. Stafi ynë teknik dhe inxhinierik punon në mënyrë efektive me klientët për të kuptuar nevojat e tyre teknologjike dhe për të dhënë zgjidhje efiçente.

Mirëmbajtja

Ne ofrojmë kujdesin tonë për një gamë të gjerë shërbimesh në mirëmbajtjen e sistemeve.
Kujdesi i vazhdueshëm në testim dhe në mirëmbajtjen e shërbimeve elektrike rrit jetëgjatësinë, shmang ndërprerjet e shtrenjta dhe optimizon nivelin e performancës.


Warning: Use of undefined constant TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT - assumed 'TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/trx_addons/components/cpt/layouts/layouts.php on line 443

Warning: Use of undefined constant TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT - assumed 'TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/trx_addons/components/cpt/layouts/layouts.php on line 444

Adresa

Rruga Aleksandri i Madh, Tiranë, Kashar, Yzberisht

Kontakte

ese.shpk@gmail.com
+(355) 69 72 72 777

Na ndiqni!

ESE Shpk © 2017
Developed by iNSmart Code