Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679
Eurosistem Engineering Shpk - Rreth kompanisë tonë
Warning: preg_replace(): Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19

Warning: Use of undefined constant TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT - assumed 'TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/trx_addons/components/cpt/layouts/layouts.php on line 443

Warning: Use of undefined constant TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT - assumed 'TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/trx_addons/components/cpt/layouts/layouts.php on line 444
Call 24/7 for emergency service+(355) 69 72 72 777

Rreth Nesh

ESE Shpk

Mirësevini!

soaloh

Eurosistem - Engineering

Mirësevini në faqen e internetit të kompanisë sonë Eurosistem Engineering shpk.
Kjo faqe është ndërtuar në mënyrë që të bëjë më të thjeshtë gjetjen e çdo informacioni të kërkuar nga ana juaj në lidhje me aktivitetin, shërbimet si dhe zgjidhjet e ofruara nga kompania jonë.

Kompania Eurosistem Engineering shpk është një kompani që operon në fushën e inxhinierisë elektrike, elektronike dhe telekomunikacionit. Aktivitetet e kompanisë përfshijnë projektimin, implementimin si dhe mirëmbajtjen e sistemeve të veprave.

Që nga dita e krijimit kompania ka si mision realizimin e objektivave në drejtim të mbajtjes së një niveli sa më të lartë në punën e saj nëpërmjet realizimit tërësor të projekteve si dhe vendosjes së një komunikimi dhe marrëdhënieje bashkëpunimi të vazhdueshme me klientin.
Stafi ynë i përkushtuar përbën një aset mjaft të rëndësishëm për kompaninë.

Zyrat tona qendrore ndodhen në Tiranë, siç shihet në mënyrë të detajuar në hartën e mëposhtme.

Përse NE

1) Klientët dhe partnerët tanë do të na shohin si pjesë përbërëse të suksesit të tyre. Ne parashikojmë nevojat e tyre dhe përfundojmë çdo angazhim që kemi marrë përsipër.

2) Klientët janë krenarë që punojnë me ne. Ne krijojmë mundësi për të arritur suksesin.

3) Ne kemi vendosur standarde të larta në të gjitha fushat e shërbimit të kompanisë. Aplikojmë metodologji të avancuar dhe vazhdimisht e përtërijmë dhe përmirësojmë atë.

4) Etika, integriteti, ndershmëria janë në zemër të kompanisë sonë.


Warning: Use of undefined constant TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT - assumed 'TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/trx_addons/components/cpt/layouts/layouts.php on line 443

Warning: Use of undefined constant TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT - assumed 'TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/trx_addons/components/cpt/layouts/layouts.php on line 444

Adresa

Rruga Aleksandri i Madh, Tiranë, Kashar, Yzberisht

Kontakte

ese.shpk@gmail.com
+(355) 69 72 72 777

Na ndiqni!

ESE Shpk © 2017
Developed by iNSmart Code