Call 24/7 for emergency service+(355) 69 72 72 777

Kreu

Rreth Nesh:

“Bazuar në filozofinë tonë ekipi ynë dinamik ofron një partner të besueshëm dhe specialistë të trajnuar për sisteme dhe instalime bashkëkohore!”

Jeni i interesuar për shërbimet tona?

Teknologjia

Inovacion & Adoptim

Sistemi Green me Teknologjine LED

Eurosistem Engineering aplikon sistemin green me anë të teknologjisë LED në të gjithë botën për ti përditësuar të gjitha risitë e reja ndricimi.

Staf Inxhinierik i Kualifikuar

Kompania ka një një staf inxhinierësh të kualifikuar, të cilët bëjnë projektime me standartet më të fundit Europiane dhe me simulime 3-dimensionale me software profesionale të certifikuara për inxhinierët elektrikë. Instalimet elektrike vihen në zbatim nga teknikët me eksperiencë të licensuar për impiantet elektrike.

Teknologji me Ritme të Shpejta

Teknologjia është duke lëvizur me një ritëm të shpejtë dhe gabimi mund të jetë i shtrenjtë, kështu që është mirë të dihet se ekspertët e Eurosistem Engineering janë koherent me të gjitha zhvillimet e fundit.

Përshtypje

Dëshmi nga Klientë

“Staf i kualifikuar, profesionistë të vërtete, punë cilësore dhe kualitative!”

Klienti #1

Klienti #1

Tiranë

“Shërbimi i besueshëm, i shpejtë dhe i arsyeshëm. Eksperiencë tepër pozitive me ESE Shpk!”

Klienti #2

Klienti #2

Tiranë

“Jam tepër i kënaqur me punën e kësaj kompanie. E rekomandoj plotësisht për të gjithë ata që kanë nevojë për punë elektrike në shtëpinë ose biznesin e tyre!”

Klienti #3

Klienti #3

Tiranë

Adresa

Rruga Aleksandri i Madh, Tiranë, Kashar, Yzberisht

Kontakte

[email protected]
+(355) 69 72 72 777

Na ndiqni!

ESE Shpk © 2017
Developed by iNSmart Code