Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679
Eurosistem Engineering - Projekt zbatim
Warning: preg_replace(): Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19

Warning: Use of undefined constant TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT - assumed 'TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/trx_addons/components/cpt/layouts/layouts.php on line 443

Warning: Use of undefined constant TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT - assumed 'TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/trx_addons/components/cpt/layouts/layouts.php on line 444

Çdo projekt ne e shohim si një sfidë, që kërkon zgjidhje të thjeshta, efektive dhe bashkëkohore. Ne ofrojmë shërbim të plotë, nga projekt ideja deri në projekt zbatim, të detajuar në lidhje me kursimin e energjisë elektrike ose ndryshe, modifikime në sistemet ekzistuese. Udhëhiqemi nga kërkesat e klientëve dhe asistojmë në kuptimin më të gjerë të nevojave të ndërtesave moderne duke synuar që sistemet te jenë fleksible dhe jetëgjata. Stafi ynë teknik dhe inxhinierik punon në menyre efektive me klientët për të kuptuar nevojat e tyre teknologjike dhe për të dhënë zgjidhje efiçente. Bazuar në filozofinë tonë ekipi ynë dinamik ofron një partner të besueshëm dhe specialistë të trajnuar për sisteme dhe instalime bashkëkohore!
Në zbatim ne jemi në gjendje t’u sigurojmë:

 • Përputhje e projektit me rregullat dhe standartet
 • Tokëzimi dhe sistemet e mbrojtjes
 • Mbrojtja nga shkarkimet atmosferike
 • Panele elektrike
 • Shpërndarje të energjisë elektrike
 • Furnizimi në rast emergjence, gjeneratorë Stand by & Prime
 • Furnizimi i pandërprerë me energji UPS (Uninterruptible Power Supply)
 • Infrastruktura për sistemet elektrike
 • Infrastruktura e komunikimit data-telefoni
 • Sisteme evakuimi me zë
 • Sisteme video-monitorimi CCTV (Closed Circuit Television)
 • Furnizimi në rast emergjence, gjeneratorë Stand by & Prime
 • Sisteme për hyrje të kontrolluar
 • Sisteme për detektim lagështie
 • Sisteme speciale
 • Sisteme televizive
 • Sisteme Telefonie
 • Ngritje server
 • Ndriçim funksional dhe dekorativ
 • Ndriçim emergjence
 • Raport dhe strategji për mirëmbajtjen
 • Home Automation
 • Sisteme menaxhimi hotelerie

Klientët

 • Albas Office Albania
  Tetor 2017
 • DEA Print
  Korrik 2017
 • KFC Albania
  Qershor 2017
 • Aza Electronics
  Prill 2017
 • Big Market
  Shkurt 2017
 • AMD
  Nëntor 2016
 • Luftansa Albania
  Shtator 2016
 • EreArciteture & Construction
  Gusht 2016
 • Timberland Albania
  Korrik 2016
 • Gulf Albania
  Maj 2016
 • Archimed Studio
  Prill 2016
 • Andria Couture
  Shkurt 2018

Warning: Use of undefined constant TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT - assumed 'TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/trx_addons/components/cpt/layouts/layouts.php on line 443

Warning: Use of undefined constant TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT - assumed 'TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/trx_addons/components/cpt/layouts/layouts.php on line 444

Adresa

Rruga Aleksandri i Madh, Tiranë, Kashar, Yzberisht

Kontakte

ese.shpk@gmail.com
+(355) 69 72 72 777

Na ndiqni!

ESE Shpk © 2017
Developed by iNSmart Code