Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679
Eurosistem Engineering Shpk - Mirëmbajtja e shërbimeve elektrike
Warning: preg_replace(): Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19

Warning: Use of undefined constant TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT - assumed 'TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/trx_addons/components/cpt/layouts/layouts.php on line 443

Warning: Use of undefined constant TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT - assumed 'TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/trx_addons/components/cpt/layouts/layouts.php on line 444

Ne ofrojmë kujdesin tonë për një gamë të gjerë shërbimesh në mirëmbajtjen e sistemeve. Kujdesi i vazhdueshëm në testim dhe në mirëmbajtjen e shërbimeve elektrike rrit jetëgjatësinë, shmang ndërprerjet e shtrenjta dhe optimizon nivelin e performancës. Ndërtesat moderne kërkojnë kujdes profesional, staf të trajnuar, të pakufizuar në kohë dhe të besueshëm. Mirëmbajtja e rregullt është shumë e rëndësishme në performancën e shërbimeve elektrike. Shpeshherë një kontroll i thjeshtë është gjithçka duhet për t’u paraprirë problemeve.
Ne mund t’ju ndihmojmë me shërbimet e mirëmbajtjes dhe testime në:

 • Përputhje e projektit me rregullat dhe standartet
 • Tokëzimi dhe sistemet e mbrojtjes
 • Mbrojtja nga shkarkimet atmosferike
 • Panele elektrike
 • Shpërndarje të energjisë elektrike
 • Furnizimi në rast emergjence, gjeneratorë Stand by & Prime
 • Furnizimi i pandërprerë me energji UPS (Uninterruptible Power Supply)
 • Infrastruktura për sistemet elektrike
 • Infrastruktura e komunikimit data-telefoni
 • Sisteme evakuimi me zë
 • Sisteme video-monitorimi CCTV (Closed Circuit Television)
 • Furnizimi në rast emergjence, gjeneratorë Stand by & Prime
 • Sisteme për hyrje të kontrolluar
 • Sisteme për detektim lagështie
 • Sisteme speciale
 • Sisteme televizive
 • Sisteme Telefonie
 • Ngritje server
 • Ndriçim funksional dhe dekorativ
 • Ndriçim emergjence
 • Raport dhe strategji për mirëmbajtjen
 • Home Automation
 • Sisteme menaxhimi hotelerie

Klientët

 • Albas Office Albania
  Tetor 2017
 • DEA Print
  Korrik 2017
 • KFC Albania
  Qershor 2017
 • Aza Electronics
  Prill 2017
 • Big Market
  Shkurt 2017
 • AMD
  Nëntor 2016
 • Luftansa Albania
  Shtator 2016
 • Andria Couture
  Shkurt 2018

Warning: Use of undefined constant TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT - assumed 'TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/trx_addons/components/cpt/layouts/layouts.php on line 443

Warning: Use of undefined constant TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT - assumed 'TRX_ADDONS_CPT_LAYOUT_PT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mqkogwamfbry/public_html/eseshpk.al/wp-content/plugins/trx_addons/components/cpt/layouts/layouts.php on line 444

Adresa

Rruga Aleksandri i Madh, Tiranë, Kashar, Yzberisht

Kontakte

ese.shpk@gmail.com
+(355) 69 72 72 777

Na ndiqni!

ESE Shpk © 2017
Developed by iNSmart Code